Plantera blommor vid sportarenan

Varför inte göra det fint kring sportarenan? Plantera blommor och låt platsen bli riktigt inbjudande. Det är trevligt för både atleter och besökare.

Köp frön och lökar online

Idag köper du frön och lökar på nätet. Det går så mycket snabbare än att åka runt till olika affärer och leta efter fröer och lökar som ändå kanske inte är inne. En annan fördel är att ni som ska göra iordning utanför sportarenan lättare kan komma överens. Alla går in på webbshoppen flo-rea.com och kan i lugn och ro leta efter blommor som ni gillar. Tulpaner, rosor, narcisser och solrosor. Blommor och buskar som kommer att göra hela sportanläggningen trevligare. Sedan kan ni bara dela med varandra vilka blommor som ni ska satsa på. Vid en sportarena kan det vara klokt att plantera blommor som klarar sig ganska bra på egen hand och växter som passar i parker. Gå in på flo-rea.com och köp frön och lökar och gör det riktigt fint och inbjudande kring sportanläggningen.

Planera

Det är smart att sätta sig ner med penna och papper och planera var du ska så blommorna. Om du inte själv är aktiv utövare kan det vara smart att fråga tränare och andra personer var det kan passa med blommor. Så att du inte sätter tulpaner precis där några brukar träna, utan att du vet om det. Gör ingången riktigt inbjudande, så att det ser fint ut vid tävlingar och evenemang. Även om det kan vara lockande att plantera blommor i mitten av själva friidrottsarenan, så måste det vara fritt för olika sporter, för fotboll och evenemang.

Gör friidrottsanläggningen fin

Det bästa är om ni är ett litet arbetslag som tillsammans sköter om blommor och buskar. Särskilt sommartid då det kan behövas extra bevattning. Det är också roligare att vara flera som tillsammans gör friidrottsanläggningen fin och en trevlig plats att vara på. Om det finns barn och unga som gillar trädgårdsarbete kan ni låta dem vara med. Det är ett roligt sätt att umgås över generationsgränserna. Inför friidrottstävlingar kan ni även ställa fram krukor med blommor precis vid insläppet, så ser det extra trevligt ut.